tiistai 7. lokakuuta 2014

Syyskilpailut 2014!! 3.sija!!

Matka Syyskilpailuihin starttasi pe 3.10 klo 14.00 Porvoosta. Kilpailuihin osallistui seurastamme Stardom, TLS, Coed Stars, Entity ja Beyond Gravity. Toisin sanoen FSC oli hienosti edustettuna useassa eri sarjassa. Matka Kauhajoelle taittui suht helposti yhdellä pysähdyksellä Pirkkalan ABC:llä.

Perillä sujui rekisteröintikin ilman minkäänlaista ongelmaa. Yövyimme Kauhajoen lukiolla ja pientä huolta aiheutti ensin luokkien pieni koko, jonne kaikki koettivat urheasti tunkea oman ilmapatjansa.. Muutaman paniikkikohtauksen jälkeen päätettiin osa laittaa nukkumaan alakerrassa sijaitsevaan ylimääräiseen luokkaan ja selvittiin tästäkin pulmasta. Ilta meni nukkumapaikkoja laitellen ja eväitä syöden. Nukkuminen sujui joiltain niinkin hienosti että kuorsaus kuului kun taas osa kääntyili ilmapatja rutisten vielä myöhään yöhön.

Aamulla kuitenkin noustiin virkeinä ja odottavin mielin :D Aamupala oli kattava...sai valita eri leivistä ja täytteistä tai vaikka syödä lautasellisen puuroa. Tämän jälkeen suunnattiin taas luokkaan, joka toimi kätevästi meidän pukkarina koko kilpailun ajan. Laitettiin siinä hiuksia ja meikkejä kuntoon ennen kenraalia, joka sitten sujuikin oikein mallikkaasti lukuunottamatta ohjelman alkua, koska musiikki pätkäsi pari laskua heti alusta ja olin unohtanut kertoa ettei musiikissa ollut aiemmin kuultua FSC voice overia :D

Kenraalin jälkeen oli vielä reippaasti aikaa laittaa loput meikit ja viimeistellä kisalook lilalla hiusvärillä. Rehellisesti sanottuna valkkupalaveri meni minulta toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta päivä sujui siitä huolimatta todella helposti. Avajaiset juostiin läpi hieman poikkeuksellisella tavalla ja tämän jälkeen juostiin katsomaan kilpailusuorituksia mitä kerettiin ennen omaa vuoroa. Tottakai kannustettiin siskojen ja muiden kanssa Helmin joukkuetta (WL) niin että ääni käheni ja hyvinhän heillä meni ohjelma kaikesta huolimatta!

Oma suorituksemme meni todella nappiin ja olen erittäin tyytyväinen ja ylpeä joukkueesta, joka on vaikeitakin päiviä jaksanut tsempata ja selvisi kilpailuihin asti saavuttaen vieläpä 3. sijan! Kilpailut oli Stardomin ensimmäiset ja paremmin ei voisi aloittaa :D Kilpailimme sarjassa cheer yhdistetty, jossa käytettiin junioreiden SM sääntöjä.

Oman ohjelman jälkeen kannustettiin tottakai muut tähtiperheen suoritukset läpi ja todella ylpein mielin saimme sen tehdä. Meidän pikku FunShine ei ole enää niinkään pieni. Ohjelmat on näyttäviä ja fiilis korkealla.

Palkintojenjaossa jännitettiin...ei osannut kauheasti arvailla sijoituksia, kun ei ollut muita kamalasti ehtinyt katsomaan. Pieni kutina hyvästä sijoituksesta kuitenkin oli, koska olihan ohjelma mennyt ja yleisökin tuntui olleen jonkin verran mukana. Kiitokset vielä kaikille huimasta kannustuksesta :)

Tässä vielä FSC:n sijat:

Coed Stars 2/2
Entity 1/1
Beyond Gravity 6/10
Twinkling Little Stars 7/17


Alla kuvia matkasta, koululta ja kenraalista..lisää tulossa..






































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti