maanantai 3. helmikuuta 2014

All star treenit!

Tänään pidettiin joukkueen ensimmäiset teematreenit. All star teeman mukaisesti oli urheilutoppia, rusetteja, meikkejä yms. Teemasta huolimatta treenattiin aivan normaalisti, koska meillä on paljon kirittävää kisoihin mennessä. Joukkue tosin kehittyy todella nopeasti ja perusasiat alkaakin jo olla hallussa.
 Lämpäksi juostiin kaistoja ja tehtiin muita lämmittäviä ja koordinaatiota kehittäviä liikkeitä. Lämpän jälkeen oli pikavenyttely ja tätä seurasi venyttely pareittain ja toukkarit ja stretsit vielä pienissä ryhmissä. Joillain näkyy jo kehitystä venyvyyksissä...needlejä ja jouskareita on koko ajan enemmän ;)
 Avorivistössä tehtiin hurdlereita ja tuplahurdlereita. Hyppyjen jälkeen päästiin nostoihin ja jalanvaihtoja varten treenattiin tänään myös vasemman jalan libbejä...ensin tuella ja melko nopeasti jo ilman tukea. Lisäksi kerrattiin pike x basketit ja kaikki pääsivät kokeilemaan tänään potkukierrettä. Tildan ryhmä onnistui potkukierteessä ensimmäistä kertaa ja näin meillä onkin jo 2 potkukierrettä :)) (instassa video Tildan potkukierteestä)
 Nostojen jälkeen oli vuorossa vielä pikaisesti akroa ja myös ennen treenejä oli mahdollista tulla tunniksi akroilemaan. Akrossa on tullut paljon kehitystä.. Koko joukkue treenaa tällä hetkellä flikkiä ja osa voltteja. Yhä useampi treenaa flikkiä yhdellä avulla ja yhä useampi on päässyt koppitaktiikasta eteenpäin. Huomenna olisi tarkoitus treenata juoksevaa akroa enempi. 2 Tuntia vaan tuntuu olevan aivan liiaan lyhyt aika treenata :/ Tarvittaisiin ehdottomasti neljännet treenit viikossa... Onneksi saamme hieman ylimääräisiä vuoroja sieltä sun täältä..

uuu,,upeat tytöt <3 ;)








Vasemmalla jalalla

Vasemmalla jalalla

Iisan ryhmä

Annan ryhmä

Kotiinviemisiksi oli kotitreeniohjelmat



2 kommenttia: