keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ensimmäiset treenit!

Jee! Tänään oli ensimmäiset treenit ja mielestäni sujui oikein hyvin. Vähän ehkä jännitti, koska junnut on niin eri asia kuin minit :D

Aloitettiin treenit pienellä tutustumisympyrällä ja leikillä. Lämpäksi vedettiin viesti ja se tuntuikin olevan yllättävän rankka. Lämmin tuli ainakin. Inka ja Iida pitivät pikavenyttelyn, jonka jälkeen venyteltiin vielä pareittain. Venyvyydestä on paljon hyötyä myös pohjille, joten venytämme kaikki :) Onkin aika notkea joukkue kasassa.

Jalanheitot ja hypyt tehtiin avorivistössä ja ei oikeastaan tehty kauheasti toistoja vaan säästettiin energiaa tänään nostoihin, joita tuli ihan huomaamattakin tehtyä aika paljon. Tehtiin kuudella ryhmällä ensin libbejä ja heittoja niistä. Stretsit lisättiin nostoihin heti kun näytti vakaalta ja varmalta. Stretseihin tarvitaan ehkä vielä hieman venyttelyä ja mineistä tulleilla hieman totuttelua niin jalatkin menee tasan oikeaan suuntaan...se on jännä miten se jalka helposti lähtee taipumaan sinne sivulle :D
 Stretsien lisäksi teimme myös lotuksia ja niistä heittoja. Kaikki tekivät myös kierreheittoa ja osa sai tuplankin menemään jo nätisti. Aikamoinen ylläri oli Anila, josta tehtiin Super Cheerin jälkeen nousija ja tänään Anila tekikin jo tuplaa :D Anila oli koeajalla tänään, koska ei päässyt karsintoihin matkan takia ja Anila on nyt virallisesti osa joukkuetta.

Treenien loppuun tehtiin lihaskuntoa ja tänään oli jalkapäivä. Lisäksi kerkesimme venyttelemään ja leikkimään pari keventävää leikkiä. Niitä ei ehkä jatkossa keretä niin paljon tekemään, mutta näin ekoissa treeneissä on kivaa ottaa vähän rennomminkin välillä ja joukkue todella ansaitsi sen kovan tsemppaamisen jälkeen.

Kuulemma junnuista tulleilla oli aika erilaista kuin ennen ollut.. toivottavasti ei ihan kauhea shokki :DD



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti