tiistai 19. elokuuta 2014

Nyt tapahtuu!!

Taas useammat treenit vierähtäneet ja paljon on opittu uutta. Kisahuuto on nyt valmis ja sitä hiotaan kisakuntoon kovaa tahtia. Myös loppupyrtsi on enää viimeisiä temppuja vaille valmiina. Itse pidän tästä osiosta tällä hetkellä eniten :)) Stretseihin harjoiteltiin kierteitä viimeksi ja lopputuloskena olikin monta kierrettä ja muutamia tupliakin..Tiedä vaikka saataisiin tuplia lisääkin vielä ;)

Lauantaina Stardom viettää säävarauksella joukkuepicniciä Huhtisen koulun viereisellä skeittiparkilla/graffitiseinällä  klo 14.00 alkaen ja luvassa olisi jotain jännää puuhaa sekä herkuttelua nyyttärit hengessä ;))

Sunnuntaina joukkue puolestaan nähdään esiintymässä JumpIn tapahtumassa klo. 16.00 Urheiluhallilla. Tytöt tulkaa paikalle jo klo 14.30!! Itse tapahtuma alkaa jo klo. 15.00 ja on suunnattu koko perheelle. Alhaalla vielä tapahtuman esite :)



Ensi viikolla Stardomin tyttöjä nähdään myös Keskuskoulun liikuntapäivillä, jossa olen vetämässä cheerleadingiä kahteen otteeseen. Stardomin tytöt toimivat demoryhminä ja avustavat tarvittaessa oppilaita. Oppilaat ovat itse saaneet valita mitä liikuntaa haluavat päivän aikana kokeilla ja cheer-ryhmät ovat ilmeisesti jo täynnä tällä hetkellä :D Laji onkin saanut niin paljon suosiota Porvoossa, että seurassamme aloittaa kaksi uutta joukkuetta, alkeisjunnut ja alkeisminit. Näin ollen meillä on jo 10 joukkueen seura!!! Harrastajia löytyy jo reippaasti yli 250 ja joka päivä tulee lisää! Uutta alkeisminien joukkuetta alkavat valmentamaan Stardomin kapteenit Kaisa ja Saara.

Nousijoita on nyt Keskuskoulun liikuntapäivää varten tarpeeksi, mutta vielä ottaisin mukaan muutamia pohjia ja takareita (Stardomista :D). Ke 27.8 klo. 9-13 välisenä aikana oltava paikalla...välissä evästauko. Kysykää lupa vanhemmilta sekä opettajilta ja ilmoitelkaa mulle mahd. pian :))

Sain joukkueelta aivan mielettömän synttärilahjan keskiviikon treeneissä viikko sitten..100€ lahjakortti ja vielä iso upea onnittelukortti!! <3<3 :))))

Janinan huutostuntti

Netta


Tahiti

Netan kyltti :DD

Wilma ja Liina :DD

Anilan libbe

Tildan libbe

Idan libbe

Pinja ja Alexandra :DD

Wilman stretsi

Tildan stretsi

Netan stretsi

Iitan stretsi

Cillan stretsi

Janinan stretsi

Tildan stretsikierre

Oisko Elina, Noora ja Ida T?? :DD

WAU!!!! <3

Idan voltti




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti