tiistai 5. elokuuta 2014

Uusi kausi!

Blogi on pitänyt pitkään taukoa kaikenlaisista syistä, mutta nyt lähdetään taas täysillä uuteen kauteen ja täten blogiakin päivitetään taas useammin!

Joukkueen kokoonpano on hieman muuttunut ja uudet jäsenet Tahiti ja Jenny ovat päässeet hienosti alkuun. Jenny vaihtoi jokin aika sitten nousijasta pohjaksi ja  nosteli eilisissä ensimmäisissä Stardomin treeneissään hienosti libbejä suorille sekä oikealla että vasemmalla jalalla. Tahiti on ehtinyt käydä kahdesti treeneissä ja oppinut jo ballupin ja tikupin! Hienoa tytöt! :)

Tämän kauden ensimmäiset treenit pidettiin siis eilen ja melkein koko joukkue olikin paikalla. Ikäväksemme Alexandra ja Noora ovat toistaiseksi loukkaantuneina sivussa, mutta olivat urheasti paikalla kannustamassa :)
 Treenit sujuikin oikein kivasti Kokonhallin tunkkaisesta ilmasta huolimatta. Näytti siltä, että kesällä olisi noudatettu kotitreeniohjelmia..hypyt oli korkeita ja venyvyyksissä jonkin verran parannusta. Nostoina kertailtiin libbejä molemmilla jaloilla ja sen jälkeen jalanvaihtoja. Treeneissä koettiin paljon onnistumisia ja tästä on todella kiva jatkaa huomenna :) Instasta löytyy videota treeneistä ;))

Meillä on ollut kesän ajan pieni kilpailu käynnissä ja piakkoin katsotaan onko kilpailu tuottanut tulosta. Jokaisesta flikistä, voltista, kierrevoltista, needlestä ja jouskarista saa pienen palkinnon ;)

Ainiin....tärkeää!! Päätettiin mennä Syyskisoihin eli siellä nähdään sitten! ;)

Treeniajat syyskaudelle!

1.-30.8
ma klo 17-19 Kokonhalli c-sali, Jääkiekkotie 3
ke klo 18-20 Kokonhalli c-sali
to klo 16-17 Kokonhalli c-sali
su klo 15-18 Kokonhalli c-sali

1.9.-31.12
ma klo 18.30-20.30 Kokonhalli c-sali
ti klo 19.30-21 Huhtisen koulu, Huhtisentie 7
to klo 18-20 Kokonhalli a-sali
su klo 17.30-20 Kokonhalli c-sali

Muistakaa la 23.8 joukkuepicnic!! 

Poikkeuksista ilmoittelen sitten erikseen

Kevätnäytös 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti