maanantai 3. helmikuuta 2014

Ensimmäinen full up!

Tänään lämpättiin juoksemalla muutama kierros salia ympäri + lämmittäviä hyppyjä. Venyttelyjen jälkeen tehtiin avorivistössä jalanheitot ja piket. Nostoissa hiottiin vielä libbejä molemmilla jaloilla ja aveja. Kun päästiin siirtymään matolle jatkettiin vielä nostoilla ja vuorossa oli full upit. Wilman ryhmä onnistuikin saamaan Stardomin ensimmäisen full upin suorille! Hienoa työtä! Myös Netan ja Tildan ryhmät saivat noston melkein napsahtamaan kohilleen...pienen korjauksen kautta molemmat pääsivät suorille asti :) Lihaskuntoa tehtiin myös tänään ja vuorossa oli miesten punnerruksia ja ojentajia. Akroakin kerettiin tehdä jonkun verran...hieman hiottiin juoksuvauhtia yhtenäiseksi ja lopuksi vielä käytiin jonossa akroa läpi. Anila teki pitkästä aikaa flikkiä yksin.

Myös tähtiä on taas kertynyt uusien taitojen listaan ja suunnitteilla onkin nyt yöleiri ;)


2 kommenttia:

  1. moi :) tiiätkö. että teette full upin vähän väärällä tekniikalla, koska pääpohjan toinen käsi ei sais irrota yhtään!! sen takia tuo näyttää vähä tuollaselta lennokkaalta, niin kannattaa opetella pyörittään niiin, ettei käsi irtoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa pääpohjan käsi ei irtoa noissa ensimmäisissä ollenkaan ja tossa viimeisessä pääs vähän irtoamaan, mutta sitä ei ihan vielä laskettukaan full upiksi...jos luit tekstin ;)

      Poista