torstai 6. helmikuuta 2014

Pyrtsiä, jalanvaihtoja ja kapteenit!

Tänään pidettiin ylimääräiset kolmen tunnin treenit Kokonhallilla. Lämpän ja venyttelyn jälkeen oli aika julkistaa tämän kauden kapteenit. Kapteeneiksi äänien perusteella valikoituivat Kaisa ja Saara. Kapteeneina heillä on velvollisuus toimia valmentajan apuna tarvittaessa ja tarkkailla joukkueen käyttäytymistä ja mahdollisisssa ongelmatilanteissa raportoida minulle, jotta voin toimia ajoissa. Uskon tyttöjen selviytyvän tästä hienosti.
 Päästiin tänään kokeilemaan hieman pyrtsiä ja jalanvaihtoja...käsituella vielä, mutta piakkoin voidaan luopua siitäkin. Kaikki onnistuivat jalanvaihdoissa ja saatiin kaksivaiheinen pyrtsikin menemään, joten hyvät treenit takana. Viimeinen tunti tuntui ehkä hieman raskaalta ja akroa ei kauheasti ehditty tehdä, mutta sunnuntaina sitäkin sitten enemmän.
 Lauantaina meillä olisi valkkupalaveri ja mulla ei taida olla mitään sanottavaa...ei tule mieleen mitään mitä voisi parantaa tai muuttaa tai ei jaksaisi ainakaan mitään ekstraa alkaa kehittelemään, kun joukkueenkin kanssa täytyy pitää pientä hoppua, mutta jospa muilla olisi sitten jotakin ideoita :D



Kapteenit Kaisa ja Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti